Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η μάχη της γενιάς μας το 2013



Η χρονιά που μας πέρασε ήταν ίσως η κρισιμότερη για την Πατρίδα μας.

Ήταν η χρονιά που κληθήκαμε να διατηρήσουμε τη Χώρα μας στην Ευρωπαϊκή της τροχιά.Το προεκλογικό σύνθημα της ΟΝΝΕΔ ''ΕΥΡΩΠΗ Ή ΧΑΟΣ'' ήταν αντιπροσωπευτικό του διακυβεύματος των εκλογικών αναμετρήσεων που έλαβαν χώρα.

Και τα καταφέραμε, η γενιά μας τα κατάφερε.


Μέσα απο πρωτόγνωρες για μας διπλές εκλογικές αναμετρήσεις δώσαμε το σύνθημα της νίκης, όχι τόσο απέναντι στους άλλους κομματικούς φορείς αλλά της νίκης της λογικής και του ρεαλισμού απέναντι στον λαϊκισμό και την πολιτική ανευθυνότητα.

Και αν πέρυσι αναμετρηθήκαμε με τον λαϊκισμό φέτος ένας μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός βρίσκεται μπροστά μας.
Φέτος ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ανομία, τη βία και μάλιστα στην χειρότερη έκφανσή της, αυτή της τρομοκρατίας.

Η τρομοκρατία απο τη φύση της επιδιώκει να έχει πολιτική στόχευση ώστε να νομιμοποιηθεί ηθικά στη συνείδηση της κοινωνίας.
Η στήριξη αυτή της προσφέρεται αφειδώς από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της προσφέρεται κυρίως με δυο τρόπους.

Ο πρώτος είναι η καταδίκη των τρομοκρατικών ενεργειών με αστερίσκους και ο δεύτερος και κατα τη γνώμη μου ο πιο ύπουλος η χρησιμοποίηση της ρητορικής του μίσους από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με κάθε ευκαιρία.
Προδοσία - Εθνικοί μειοδότες - ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, είναι μερικές απο τις φράσεις που χρησιμοποιούν ακόμα και στον κοινοβουλευτικό τους λόγο, φράσεις που προσδίδουν ιδεολογικό υπόβαθρο στις σφαίρες εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου και οπλίζουν τα χέρια νέων ανθρώπων που πλανεμένοι νομίζουν πως έτσι η νέα γενιά επαναστατεί, βγαίνει μπροστά και θα ακουστεί η φωνή της.

 Σαν νέοι άνθρωποι τους απαντάμε με την φρεσκάδα των ιδεών μας με την εργατικότητά μας και την επιμονή μας να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Οι νέοι της γενιάς μας δηλώνουμε πως την ένταση του ήχου της φωνής μας δεν θα την σκεπάσει ο κρότος της εκπυρσοκρότησης των όπλων της τρομοκρατίας.

Και το φωνάζουμε για να ακουστεί δυνατά:

Δεν σας αφήσαμε να καταστρέψετε την Πατρίδα μας στο παρελθόν και δεν σκοπεύουμε να σας αφήσουμε ούτε τώρα, ούτε και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου