Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η οικονομία στον αυτόματο




Οι 100 μέρες του ΠΑΣΟΚ τελειώνουν.

100 μέρες με πολλά παιχνίδια επικοινωνιακού τύπου από την κυβέρνηση αλλά με μηδενικό έργο, ειδικότερα στον τομέα της οικονομίας, έτσι τώρα η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να δει αυτά τα προβλήματα έστω και αν είναι μετά από υπαγόρευση των Βρυξελλών.


Το δόγμα ψηφοθηρικού χαρακτήρα <<λεφτά υπάρχουν>> εγκαταλείφθηκε κακήν κακώς και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται άπαντες άμεσα ή έμμεσα. Το ζήτημα είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος χωρίς κανένα σχέδιο από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αντί αυτού το ΠΑΣΟΚ αναλώθηκε σε επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς, αοριστίες και ανέξοδες ρητορείες χαρακτηριστικά που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της νέας κυβέρνησης.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει πάψει στιγμή να ζητεί από την κυβέρνηση να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής τριετούς διάρκειας με συγκεκριμένα μέτρα, μέτρα που θα έχουν μελετηθεί για την αποτελεσματικότητά τους.

Τον δρόμο έδειξε ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Αντώνης Σαμαράς με την παρουσίαση σχεδίου αναπτυξιακής πολιτικής που δεν οδηγεί σε ασφυξία την Ελληνική οικονομία, που συνδυάζει την δημοσιονομική σταθερότητα με την ανάπτυξη.

Αυτή η πολιτική αποτελεί μονόδρομο ώστε να μην πνιγούν οικονομικά τα Ελληνικά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι ο πνεύμονας της οικονομίας.

Αυτή είναι η μόνη διέξοδος για τη χώρα, να δούμε αν το ΠΑΣΟΚ έχει το θάρρος να την ακολουθήσει ή θα συνεχίσει να παλινωδεί τυφλωμένο από την κομματική του μισαλλοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου